18 Kasım 2012 Pazar

KOCALARA KÜÇÜK DERSLER 1

    Biz kadınların eşlerimizin, sevgililerimizin bizi anlamadığından yakınır. Bunu sürekli en küçük bir fırsatta bile dile getiririz. Birlikteyiz çünkü  kendisi olduğu için beraberiz. Değişmesini istemek aptallık bence...Kendi adıma söyleyebilirim ki, bunu eşimden hiç istemedim..
    Kadınlar şekil vermek, karşısındakini değiştirmek ve kendi istediği gibi olmasını istiyor zaman zaman. Etrafımda tanıdığım kadınların çoğu ne yazık ki böyle. Eğer karşımızdakini olduğu gibi kabullenip sevmezsek, her zaman daha fazlasını beklersek, sorunlarımız bitmeyeceği gibi, aramızdaki mesafe büyüyüp bir uçurum gibi önümüze dikilecektir..
   İlişkimiz boyunca her kadın kendince farklı taktikler, stratejiler geliştirir. (kocayla başa çıkma teknikleri)
bende kendimce bir sürü teknik geliştirmiş ve yapmışımdır. Ama bunlar eşimi değiştirmek adına hiç olmamıştır. sadece yaptığının yanlış olduğunu, yada onu özlediğimi, beni ihmal ettiğini, ona hatırlatmak adına,      bir sürü konuda ona küçük oyunlar hazırlardım...(Hala devam)
   Bunlar ilişkiyi daha sevimli hale getirme, anlatmak istediklerinizi anlatmanın daha tatlı ve bir o kadarda küçük küçük dokundurmanın yolları sadece...
  Küçük bir kağıda ...
     
            Aşkım...
         Bugünkü davranışından dolayı bana
         1 Özür
         2 Öpücük
             BORÇLUSUN
         Borcunu en kısa zamanda ödemen dileğiyle
                 (kocaman rujlu bir öpücük altına imza olarak)
                                        AŞKIN...

Yukarıdaki gibi neyi anlatmak istiyorsanız bir sürü farklı şekillerde yazabilirsiniz...

Notu klozetin tam karşısına bantla tutturun. Bu notları her gün yada 2 günde bir olarak sürekli değiştirip yazın.
(yenisini asınca eskiyi alın tabi.).
   Göreceksiniz çok güzel sevimli şeyler gelecek arkasından... İlişkinizde küçük ayrıntıları, büyük mutluluklara dönüştürmek sizin elinizde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder